Xi'an Weinuo strojevi i oprema co, Ltd
o nama
Xi'an Weinuo strojevi i oprema co, Ltd
o nama
Dom > o nama

XIand #39; WEINUO STROJEVI I OPREMA CO LTD,

Sjedi u Xiand #39; na-rodni grad poznate Terra Cotta ratnici, počevši točke od Silk Road, grad s dugom povijesti. Pod duboka kineske kultuUral pozadine,WEINUOje izgradio svoju kulturu i posebne tvrtke: profesionalni, iskren i strpljivi. Satisfication kupca na prvom mjestu. WEINUOruke i oči u Kini, i nastoji da bude najbolji dobavljač za vas. U WEINUOs smeta, ti si obična mušterija, ali strateški poslovni partner, prijatelj zauvijek.

Svih članova tima uWEINUObio posluživanje u ležaj industrija sereval godina. Nakon više od 10 godina marljiva, XIand #39; WEI NUOSTROJEVI iOPREMA CO, LTD djeluje kao ne samo dobar izvoznik ali također proizvođač ležajeva. Weinuo je uložio vlastitim tvornicama specijaliziran za Kuglične ležajeve, Iglični ležaj i jastuk blok ležajeve.WEINUOje uspostavio jak proizvođač mreže.
Snaga
WEINUONije samo nude širok raspon ležajevi čak i s malom količinom, važnije je uzimanje dobru kontrolu nad kvalitetom.

Od 2014, smo uložili i udio održavaju poChangzhou JBE pravac tvornica, kao jači pristalica iglu Imajući opskrbljuje.

U Shanghai luka,WEI NUOima skladišta za ležajeve i druge proizvode od 2006, gdje je roba će pregledati vještih inženjera kako bi bili sigurni da je Tolerancija, buke, vibracija ležajeva susret međunarodnih ISO standardima.
Težak posao biti plaćen.
WEINUOs struke i pažljiv usluge su visoko primijetio kupci. "Ste najuvjerljivije dobavljač sa kojim sam radio." kaže jedan od naših klijenata.
WEINUO Iskreno se nadam da uspostave dugoročni poslovni odnos s vama.Obratite nam se

Xi'an Weinuo strojevi i oprema co, Ltd

Dodati: 6F10, E sunce Plaza, No.27 Keji ceste, Xi'an, Kina

Tel: 86 29 88332871 88324190

Faks: 86 29 88338589

E-pošta: tang@fycbearings.com

© Xi'an Weinuo strojevi i oprema co, Ltd